Grönsaker levererade till dörren.

Beställ våra grönsaker, giftfritt odlade utanför Enköping. Vi levererar på tisdagar och fredagar mellan juli och oktober och du kan välja om du vill ha leverans varje eller varannan vecka.

Grönsakerna skördas samma dag som de levereras och kommer hela vägen till dörren, tvättade och klara att använda. Varje leverans innehåller två rejäla kassar med 5-10 olika typer av grönsaker och vi kommunicerar innan leverans, så du kan välja bort det som inte passer.

Vi odlar bland annat kryddgrönt, sallad, mangold, lök, purjolök, tomater, morötter, rödbetor, potatis, palsternacka, bönor, sockerärter, squash, pumpa och kål. För inspiration delar vi också med oss av tips och recept på hur vi använder grönsakerna.

Pris för 8 leveranser: 2000 kr

Pris för 4 leveranser: 1100 kr

Enstaka leverans: 300 kr

Vi hoppas också kunna erbjuda extra leveranser till bra villkor, och överraskningar om skörden tillåter! Vi gör hemleveranser inom Enköpings Kommun.

Drönarfotografering

En passion för fotografering som startade för länge sedan i Sydafrika, har nu utvecklats vidare till att vi kan erbjuda fotografering med drönare. Vår tjänst inkluderar försäkrad flygning och den process med Lantmäteriet som är nödvändig för att bilderna ska kunna användas och spridas!

Vi kan erbjuda stillbilder och materialet levereras på USB-minne.

Kontakta oss på gavin@sagront.se för mer information.